Arhiv novic

EURO Newsletter - oktober 2018

Obveščamo vas, da je nova številka EURO Newsletter združenja EURO, katerega član je tudi SDI, dostopna tukaj. Slovensko društvo INFORMATIKA

Najava konference Dnevi slovenske informatike 2019 - popravek datuma

Posredujemo vam prvo obvestilo o konferenci Dnevi slovenske informatike 2019, ki bo 16. in 17. aprila 2019 v Kongresnem centru Grand hotela Bernardin, Portorož. Obvestilo. Slovensko društvo INFORMATIKA

EURO Newsletter - september 2018

CEPIS Member Update - september 2018

Septembrska številka CEPIS Member Update je dostopna tukaj. Povezava na CEPIS Slovensko društvo INFORMATIKA

CEPIS Member Update - avgust 2018

Avgustovska številka CEPIS Member Update je dostopna tukaj. Povezava na CEPIS Slovensko društvo INFORMATIKA

IFORS News - poletna številka

Obveščamo vas, da je nova številka revije IFORS News, ki jo izdaja mednarodna zveza za operacijske raziskave IFORS, dostopna tu: revija. Slovensko društvo INFORMATIKA

CEPIS - julij 2018

Julijska številka CEPIS Member Update je dostopna tukaj. Povezava na CEPIS Slovensko društvo INFORMATIKA

IFIP News -junij 2018

Obveščamo vas, da je junijska številka IFIP News, mednarodne organizacjie IFIP, katerega član je tudi SDI, dostopna tukaj. Slovensko društvo INFORMATIKA

ICDL Foundation Newsletter - julij 2018

Izšla je nova številka ICDL Foundation Newsletter. Objava. Slovensko društvo INFORMATIKA

EURO Newsletter - junij 2018

CEPIS - junij 2018

Junijska številka CEPIS Member Update je dostopna tukaj. Povezava na CEPIS Slovensko društvo INFORMATIKA

CEPIS - maj 2018

Majska številka CEPIS Member Update je dostopna tukaj. Povezava na CEPIS Slovensko društvo INFORMATIKA

EURO Newsletter - maj 2018

Konferenca Dnevi slovenske informatike 2018 - zaključek konference

Konferenca Dnevi slovenske informatike 2018, ki je bila v Portorožu,  17. in 18. aprila 2018, je uspešno zaključena.  Spremljajte nas še naprej na spletnih straneh konference.   Slovensko društvo INFORMATIKA

Danes - Konferenca Dnevi slovenske informatike 2018

Vabimo vas na 25. konferenco Dnevi slovenske informatike 2018, ki bo 17. in 18. aprila 2018 v Kongresnem centru Bernardin. Vse informacije so zbrane in dostopne na spletni strani konference.  Člani Slovenskega društva INFORMATIKA so upravičeni  do 10% popusta (Včlani se).  Letošnja konferenca bo zaradi visoke 25. obletnice nekoliko bolj slavnostno obarvana. Poleg zanimivih vsebin in pomembnih gostov se bomo potrudili, da bo na večernem dogodku 17. aprila prijetno, zabavno in sproščeno. Na prijetnem druženju ob hrani in glasbi ne bo manjkalo presenečenj, zato vas vabimo vas, da si za letošnjo konferenco rezervirate dva dni. Pridružite se nam, srečanja z vami se veselimo!

EURO Newsletter - april 2018

Obveščamo vas, da je nova številka EURO Newsletter združenja EURO, katerega član je tudi SDI, dostopna tukaj. Slovensko društvo INFORMATIKA

Dnevi slovenske informatike 2018 - vabilo

Dnevi slovenske informatike 2018 - vabilo

Vabimo vas na 25. konferenco Dnevi slovenske informatike 2018, ki bo 17. in 18. aprila 2018 v Kongresnem centru Bernardin. Vse informacije so zbrane in dostopne na spletni strani konference. Vsi, ki se bodo prijavili na konferenco do 20. marca 2018 (zgodnja prijava), so upravičeni do 10% popusta na kotizacijo. Člani Slovenskega društva INFORMATIKA so upravičeni še do nadaljnjih 10% popusta (Včlani se). Tudi ekskluzivne cena namestitev za udeležence konference veljajo do 20. marca 2018.    Letošnja konferenca bo zaradi visoke 25. obletnice nekoliko bolj slavnostno obarvana. Poleg zanimivih vsebin in pomembnih gostov se bomo potrudili, da bo na večernem dogodku 17. aprila prijetno, zabavno in sproščeno. Na prijetnem druženju ob hrani in glasbi ne bo manjkalo presenečenj, zato vas vabimo vas, da si za letošnjo konferenco rezervirate dva dni. Pridružite se nam, srečanja z vami se veselimo!
Slovensko društvo INFORMATIKA

Natečaj za priznanje za najboljši projekt informatike

Slovensko društvo INFORMATIKA bo tudi na letošnji konferenci Dnevi slovenske informatike 2018 podelilo priznanje eNagrada za najboljši dosežek s področja informatike. Natečaj in obrazec sta objavljena na spletni strani konference DSI 2018.

Veselilo nas bo, če boste izkoristili to priložnost za promocijo svojih rešitev in strokovne odličnosti.

Več informacij o konferenci je objavljeno na spletni strani DSI 2018.

Javni razpis za priznanja Slovenskega društva INFORMATIKA

Na podlagi 53. člena statuta Slovenskega društva INFORMATIKA in Pravilnika o priznanjih objavljamo javni razpis za priznanja društva.

Predlagatelji so lahko člani društva, drugi posamezniki in druge osebe zasebnega in javnega prava. Predlog mora v skladu s pravilnikom o priznanjih vsebovati naslednje elemente:

- podatke o predlagatelju, podatke o prejemniku priznanja, predlog vrste priznanja in   utemeljitev dosežkov.

Predloge pošljite do 21. marca 2018 na naslov društva ali po elektronski pošti na naslov info@drustvo-informatika.si.

Priznanja bodo javno podeljena na konferenci Dnevi slovenske informatike 2018.

Nova številka CEPIS Member Update

Februarska številka CEPIS Member Update je dostopna tukaj. Povezava na CEPIS Slovensko društvo INFORMATIKA

Konferenca DSI 2018 - vabilo avtorjem (rok podaljšan do 2.2.2018)

Rok   za prijavo prispevka (povzetek) na konferenci Dnevi slovenske informatike 2018, ki se bo odvijala 17. in 18. aprila 2017 v Kongresnem centru Bernardin, Portorož, je podaljšan do 2. februarja 2018.

Za več informacij o prijavi prispevka sledite povezavi DSI 2018.

Konferenca DSI 2018

Tradicionalna 25. konferenca Dnevi slovenske informatike 2018 bo v Kongresnem centru Grand hotela Bernardin v Portorožu 17. in 18.aprila 2018. Rdeča nit konference je Digitalizacija in mi. Z zgodnjo prijavo na konferenco, do 16. marca 2018, si zagotovite 10% popust  Prijava. Slovensko društvo INFORMATIKA